Formål

Du kan begrænse målgruppen for dine tidligere opslag. Det vil sige, at hvis dine opslag tidligere har været “offentlige” eller til “venners venner”, kan du nu ændre dem til “kun venner”.

Guiden gælder Facebook via browser, men ikke via en app.

Tryk på knappen for at komme til “Privatindstillinger og værktøjer”.

Tryk på “Begræns tidligere opslag”

Du kommer til dette billede, hvor du trykker på “Begræns tidligere opslag”.


René Rigensborg, 31. juli 2016