Facebook appens tilladelser

Her er appens tilladelser på Android. Bemærk at det er app tilladelser, og ikke Facebook tilladelser som du allerede har accepteret ved oprettelse af konto!

Dine konti

Finde konti på enheden

App’en kan se, hvilke konti du har på din enhed, fx din konto hos Google, din konto hos facebook osv. Og den kan se dit brugernavn på de forskellige konti. Tilladelsen kan bruges til at genkende dig, selvom du bruger app’en på forskellige enheder. Tilladelsen gør det også muligt for dig at logge ind med en eksisterende konto, fx hvis du skal kunne logge dig ind på en avis-konto via din facebook-konto.

Tilladelsen giver ikke app’en adgang til dine koder eller andre oplysninger, det er kun dit brugernavn, der kan ses.

Oprette konti og angive adgangskoder

App’en kan oprette en konto, som du kan logge ind på. Tilladelsen bruges især af tjenester, der kræver login, som fx GMail, Dropbox, en datingtjeneste eller en avis. App’en kan kun få adgang til sin egen konto, ikke de andre konti du har på enheden.

Tilføje eller fjerne konti

App’en kan oprette og fjerne konti. Bemærk, den kan kun fjerne konti, den selv har oprettet. Tilladelsen bruges typisk i forbindelse med tilladelsen oprette konti og angive adgangskoder.

Bruge konti på enheden

App’en kan bruge en eksisterende konto på din enhed til handlinger i dit navn. Tilladelsen kan fx bruges af en kamera-app til at uploade billeder til din facebook-konto, af en video-app til at uploade videoer til Youtube eller en mail-app til at sende mails via GMail.

Din placering

Omtrentlig placering (netværksbaseret)

Tilladelsen gør det muligt for app’en at finde din omtrentlige placering ved at tjekke, hvilke wi-fi-netværk der findes i nærheden. Der findes databaser med wi-fi netværk, så hvis din enhed er i nærheden af Olsens net, DreamLand og TDC-FBT5, så kan app’en finde din omtrentlige placering ud fra hvor, de tre netværk overlapper.

Funktionen kan fx bruges af en app med reklamer til at finde ud af, om du skal have serveret reklamer på engelsk, russisk eller dansk. Den kan også bruges af producenter, der vil kortlægge din færden, og kan også bede om tilladelsen til også at bruge GPS (se nedenfor), da de så opnår en mere præcis placering.

Metoden er forholdsvis præcis – ikke mindst hvis du sammenligner med det, som cookies kan opnå ved at bruge din IP-adresse. IP-adressen kan sædvanligvis kun stedfæste dig til den nærmeste større by i Danmark. Denne tilladelse kan stedfæste dig med et par hundrede meters nøjagtighed, hvis der kun er et enkelt netværk i nærheden og ned til ganske få meter, hvis der er mange netværk i nærheden.

Præcis placering (GPS- og netværksbaseret)

App’en kan benytte din enheds GPS til at se, hvor du befinder dig med få meters nøjagtighed. Funktionen er specielt praktisk til find vej-apps, eller apps der gør det muligt at finde butikker, mennesker eller andet i din nærhed.

Dine beskeder

Modtage sms-beskeder

App’en kan modtage SMS-beskeder. Apps til SMS-kommunikation har naturligvis brug for denne tilladelse sammen med tilladelsen til at sende SMS’er. Tilladelsen kan også bruges af en sikkerheds-app, der via en SMS kan slette alt indhold på enheden, hvis den bliver stjålet. Se også tilladelsen læse dine tekstbeskeder (sms eller mms).

Modtage mms-beskeder

App’en kan modtage MMS-beskeder. Apps til MMS-kommunikation har naturligvis brug for denne tilladelse sammen med tilladelsen til at sende MMS-beskeder. Se også tilladelsen læse dine tekstbeskeder (sms eller mms).

Send sms-beskeder

App’en kan sende SMS- og MMS-beskeder. Tilladelsen bruges af apps, der gør det muligt at kommunikere vis SMS og MMS.

Læse dine tekstbeskeder (sms eller mms)

App’en får adgang til at læse dine SMS- og MMS-beskeder. Tilladelsen kan bruges af en SMS-app. Den kan bruges af en købe-app, der skal bruge en SMS-fremsendt låse op-kode. Den kan bruges af en sikkerheds-app, der skal kunne slette indhold på en stjålet enhed via en SMS. Og den kan bruges af tjenester som fx Google Translate, der gør det muligt at få oversat SMS’er på fremmede sprog.

Redigere dine tekstbeskeder (sms eller mms)

App’en kan skrive og slette SMS- og MMS-beskeder, men ikke sende dem. Tilladelsen kan bruges af apps til at skrive beskeder til senere afsendelse – tilladelsen er ikke nok til også at sende dem. Den kan desuden bruges til at slette gamle SMS- og MMS-beskeder, som du ikke ønsker at gemme.

Send sms-modtaget udsendelse

App’en kan udsende information i enhedens meddelelsesområde om, at der er modtaget en SMS. Kun apps med et særligt certifikat fra Google kan benytte denne tilladelse.

Læse Gmail, sende Gmail, lave ændringer i Gmail

Du kan stadig finde disse tre tilladelser i forskellige apps, men de har ingen betydning. Tidligere gav de adgang til at læse og sende mails via GMail og lave ændringer i GMail, men Google har lukket for muligheden af sikkerhedshensyn.

Netværkskommunikation

Modtage data fra internettet

App’en får adgang til internettet, men den kan kun modtage data. Det er kun ganske få apps, der benytter denne tilladelse, da de fleste apps, der skal bruge internettet, har behov for både at kunne hente og sende data.

Fuld netværksadgang

App’en får fuld adgang til internettet, både til at hente og sende data. Nogle apps virker kun med denne tilladelse, fx hvis de skal bruge data eller funktioner, som findes på internettet. Det kan fx være en find vej-app, der skal hente kort og andre data, det kan være en mail-app, der skal kunne hente og sende mails eller det kan være en app, som giver adgang til en hjemmeside.

Andre bruger tilladelsen til uskyldige ting, som fx at hente reklamer, så producenten kan tjene lidt på penge på den slags. Det ses typisk i gratis spil.

Se Wi-Fi-forbindelser

App’en kan se, om du er koblet på et wi-fi-netværk. Tilladelsen gør det muligt for app’en kun at benytte bestemte funktioner, når du er koblet på nettet via wi-fi. Det kan fx være en fordel kun at overføre data til eller fra internettet, hvis du er koblet på via wi-fi. Dermed undgår du at overbelaste en langsommere mobilforbindelse, hvor du endda også risikerer at skulle betale for trafikken, alt efter hvilket mobilabonnement du har.

Se netværksforbindelser

App’en kan se tilgængelige netværksforbindelser, og om du er tilsluttet et netværk. Det kan fx være praktisk, fordi app’en så ikke hele tiden behøver at prøve at hente eller sende data, hvis du alligevel ikke er på nettet. Eller app’en kan vente med at overføre større filer, til den kan se, at du er på et wi-fi-netværk i stedet for et mobilt netværk, hvor du risikerer at skulle betale for trafikken.

I modsætning til tilladelsen se Wi-Fi-forbindelser, kan denne tilladelse se både wi-fi-netværk og mobile netværk.

Download filer uden meddelelse

App’en kan hente filer fra internettet, uden du først skal godkende det. Filhentningen kan ikke skade din enhed eller dit privatliv. Tilladelsen gør det fx muligt for et sikkerhedsprogram at hente nye definitionsfiler, som skal bruges til at beskytte dig, uden at de behøver at bede om din tilladelse hver gang.

Skift netværksforbindelse

App’en kan slå netværksforbindelsen til og fra og skifte mellem forskellige netværksforbindelser, fx mobilt netværk og wi-fi-netværk. Nogle apps kræver at køre på mobilt netværk, fordi et åbent wi-fi-netværk kan udgøre en sikkerhedsrisiko, mens andre måske vil skifte til wi-fi til overførsel af store filer.

Oprette og afbryde Wi-Fi-forbindelse

App’en kan slå en wi-fi-forbindelse til og fra. Nogle apps kræver at køre på mobilt netværk, og de kan så slå wi-fi netværk fra med denne tilladelse.

Google Play-licenskontrol

App’en kan benytte Google Plays licenskontrol til at tjekke, om du har en gyldig licens. Tilladelsen kan fx bruges af apps, hvor du betaler licens for en periode, hvor app’en så kan tjekke, om licensen stadig er gyldig, og den kan bruges apps, der vil tjekke, om du bruger en piratkopi.

Kontroller Near Field Communication

Med denne tilladelse kan din enhed bruges som betalingsmiddel eller til at overføre data til andre enheder. Near Field Communication (NFC) er en trådløs kommunikationsform ligesom Bluutooth, men med meget mindre rækkevidde – kun få centimeter. Det betyder, at enhederne nærmest skal røre hinanden, for at der kan overføres mellem dem. Nets er så småt i gang med at udskifte alle dankortterminaler, så de understøtter NCF, og så du dermed kan bruge en mobiltelefon med NFC-understøttelse til at betale med i stedet for dit dankort.

Det er svært at misbruge tilladelsen på grund af den korte afstand, som NFC kræver.

Telefonopkald

Ring direkte op til telefonnumre

App’en får lov at ringe direkte op, uden at du skal omkring den indbyggede telefon-app. Det kan være praktisk at kunne ringe direkte fra en social app eller en bank-app, fordi du slipper for lidt trykkeri på skærmen, og det er selvfølgelig helt nødvendigt, hvis du bruger en telefoni-app som fx Skype.

Læse telefonens status og identitet

Denne tilladelse er desværre en dobbelt-tilladelse, hvor den ene del er god, og den anden del mindre god. Læsning af telefonens status gør det muligt for app’en automatisk at gå på pause, hvis telefonen ringer. Det kan fx være praktisk i et spil, hvor du ikke risikerer at miste dyrebare points, fordi du febrilsk skal sætte det på pause, inden du tager telefonen.

Men tilladelsen giver også adgang til at aflæse enhedens telefonnummer samt IMEI- og IMSI-numre. Dermed er det muligt for app’en at helt entydigt identificere din telefon. Det kan bruges af app-udviklere til at forhindre piratkopiering af deres app, men numrene kan bruges til at spore dig. Hertil kommer, at hvis telefonen er aktiv, kan app’en også se modpartens telefonnummer.

Omdirigere udgående opkald

App’en kan se, ændre og afbryde dine opkald. Tilladelsen bruges af telefoni-apps, der ringer over internettet (VOIP), som fx Voice+ fra Google.

Foretag/modtag internetopkald

App’en kan foretage internetopkald via SIP-protokollen. Funktionen bruges typisk til telefonsamtaler og videokonference over internettet og til messenger-tjenester.

Rediger telefontilstand

Tilladelsen er udgået, og den kan ikke bruges af apps i enheder med Android 2.3 og nyere. I nyere udgaver af Android kan tilladelsen således hverken gøre gavn eller skade. I Android 2.2 og ældre virker tilladelsen, men den er ufarlig. Tilladelsen kræves stadig af enkelte apps, fx kræver sikkerheds-app’en avast! i skrivende stund denne tilladelse.

Hukommelse

Ændre eller slette indhold på USB-lager

App’en får fuld adgang til alle filer på dine ekstra hukommelseskort, fx et SD-kort, som du sætter i din enhed. Tilladelsen kan fx bruges af et billedredigeringsprogram, der skal bruges til at forskønne dine billeder, inden du sender dem til andre. Den kan også bruges af et tekstbehandlingsprogram, der skal kunne oprette og redigere dokumenter. Og den kan bruges af et spil, der vil kunne gemme en high score på dit hukommelseskort.

Systemværktøjer

Test adgangen til beskyttet lagring

App’en kan læse indholdet på dine ekstra hukommelseskort, som fx et SD-kort, som du sætter i din enhed. I øjeblikket får alle apps automatisk ret til at læse indhold på hukommelseskort, men i en fremtidig version af Android skal de bede om tilladelse. Apps, der allerede nu benytter tilladelsen, gør det altså for at være på forkant af udviklingen.

Installer genveje

Med denne tilladelse kan app’en placere en genvej på din startskærm. Du kan altid fjerne genvejen manuelt.

Afinstaller genveje

Med denne tilladelse kan app’en fjerne genveje fra din startskærm.

læse batteristatistikker

App’en får adgang til at læse statistik over batteriforbrug. Tilladelsen kan bruges af optimerings-apps til at forbedre dit batteris levetid. Tilladelsen bruges typisk sammen med tilladelse til at lukke andre apps med henblik på at spare på batteriet.

læs indstillinger og genveje for Start

App’en kan aflæse dine indstillinger for hjemmeskærmen og se, hvilke genveje du har på den.

Skriv abonnerede feeds

App’en kan tilføje nye feed-abonnementer. Tilladelsen bruges af feed-læsere.

Få adgang til USB-lagerets filsystem

App’en kan tilslutte og frakoble ekstra hukommelseskort, som fx et SD-kort, som du selv har sat i enheden, og den kan formatere hukommelseskortet. Du kan finde tilladelsen i sikkerheds-apps, som fx AVG, og i avancerede fil-managere.

Slet USB-lageret

App’en kan slette alt indhold på et ekstra hukommelseskort, som fx et SD-kort, som du selv har sat i enheden. Tilladelsen kan bl.a. bruges af en sikkerheds-app til at slette dine dokumenter, billeder osv. hvis din enhed bliver stjålet.

Slette alle cachedata i appen

App’en kan slette data i enhedens midlertidige hukommelse. Tilladelsen bruges typisk af apps, der skal afhjælpe problemer, der kan skyldes filer med fejl i den midlertidige hukommelse.

Måle appens lagerplads

App’en kan aflæse, hvor meget dens egen kode, data og midlertidige hukommelse fylder.

Din applikations oplysninger

Hente kørende apps

App’en kan se, hvilke andre apps du har kørende. Tilladelsen bruges ofte af såkaldte task killers og apps til optimering af din enhed, se også tilladelsen lukke andre apps.

Køre ved opstart

App’en kan startes automatisk, når du tænder for din enhed. Tilladelsen bruges typisk af apps, der forventer at blive brugt meget, fx facebook og en mail-app som GMail.

Sørge for, at appen altid kører

App’en kan lægge beslag på en del af enhedens hukommelse, så den altid kører. Det betyder, at der bliver mindre hukommelse til andre apps, hvilket kan gøre enheden mere sløv. Normalt vil en app, der ikke bruges aktivt, blive sat på “pause”, så den ikke bruger resourcer, men det kan denne tilladelse altså forhindre.

Omorganisere kørende apps

App’en kan ændre på rækkefølgen af kørende apps i oversigter. Det kan fx bruges til at præsentere dine mest brugte apps øverst i en programstarter. Tilladelsen bruges af app-startere og lignende, fx bruger facebook Home også funktionen (Home “importerer” tilladelsen fra den almindelige facebook app).

Lukke andre apps

App’en får lov at lukke andre kørende apps. Tilladelsen bruges typisk af såkaldte task killers, der vil lukke apps for at optimere din enhed, så den bruger færre ressourcer. Og den bruges af sikkerheds-apps, der vil kunne lukke farlige apps, så de ikke kan skade enheden. Du har reelt ikke brug for en task killer, Android er opbygget, så kørende apps bruger meget få eller ingen systemressourcer, hvis de ikke er aktive. Du har desuden selv mulighed for at lukke apps via indstillingerne i din enhed.

Kamera

Tag billeder, og optag video

App’en får adgang til enhedens kamera, så den kan tage billeder og optage video. Tilladelsen bruges først og fremmest af kamera-apps.

Mikrofon

Optage lyd

App’en kan bruge din mikrofon til at optage lyd. Funktionen bruges typisk af apps, der lader dig bruge enheden som diktafon, af apps, der kan styres med talte ordrer, og af søgetjenester, der kan bruge indtalte søgeord.

Lydindstillinger

Skift dine lydindstillinger

App’en kan ændre dine lydindstillinger. Tilladelsen bruges fx af musik- og videoafspillere, som fx VLC, og equalizere.

Alarm

Indstille en alarm

App’en får adgang til enhedens alarmfunktion. Tilladelsen bruges typisk af kalender-apps og apps, der skal hjælpe dig med at huske aftaler.

Lås skærm

Deaktivere din skærmlås

App’en kan slå din skærmlås fra, så du ikke skal stryge over skærmen eller indtaste adgangskode for at få adgang til din enhed. Der findes apps, hvis hovedformål er at slå skærmlåsen fra.

Andre applikationers brugergrænseflade

Ignorere andre apps

Lader en app åbne indhold oven på indhold fra andre apps. Tilladelsen kan fx bruges af et chat-program til at informere om en ny besked ved at åbne et lille vindue med en kontaktperson oven på den aktive app. Dette er ikke så meget anderledes end med pop op-vinduer, når du surfer på en almindelig computer, eller når du modtager en mail fra din “bank”, der vil have dig til at indtaste adgangskoder.

Dine personlige oplysninger

Læse kalenderbegivenheder samt fortrolige oplysninger

App’en får adgang til at læse din kalender og aftalerne i den. Tilladelsen bruges af kalenderrelaterede apps.

Tilføje eller ændre kalenderbegivenheder og sende e-mail til gæster uden ejerens viden

Navnet på tilladelsen er meget beskrivende: App’en får lov til at tilføje eller ændre kalenderbegivenheder og sende mails til andre bag din ryg. Et kalenderprogram har brug for denne tilladelse.

Læse dit eget kontaktkort

App’en kan læse personline oplysninger i dit eget kontaktkort. Tilladelsen bruges fx af apps, der vil kunne sende dine kontaktoplysninger til en bekendt, en forretningsforbindelse eller lignende.

Ændre dit eget kontaktkort

App’en kan både læse og ændre i dit eget kontaktkort. Tilladelsen bruges fx af apps, der vil kunne sende dine kontaktoplysninger til en bekendt, en forretningsforbindelse eller lignende, og som samtidig vil give dig mulighed for at ændre i dine oplysninger.


Få adgang til Google Fotos-data

App’en kan læse data fra Google Fotos, inklusive kontonavnet, filnavne, billed-ID og hvor billederne blev taget, hvis de indeholder GPS-data.

Dine sociale oplysninger

Læse opkaldsliste

App’en kan læse logfilen med data om dine opkald. Tilladelsen bruges af telefoni-apps.

Skrive opkaldsliste

App’en kan læse og skrive i logfilen med data om dine opkald. Tilladelsen bruges af telefoni-apps.

Læse dine kontaktpersoner

App’en får adgang til oplysninger om dine kontaktpersoner. Den kan se alle oplysninger, du har noteret på de enkelte kontaktpersoner, såsom navn og adresse, telefonnummer, mailadresse, fødselsdag osv. Tilladelsen er nødvendig i apps til mail, telefoni og anden kommunikation.

Ændre dine kontaktpersoner

App’en får adgang til oplysninger om dine kontaktpersoner, og den kan foretage ændringer i dem, fx tilføje personer eller slette personer. Tilladelsen er nødvendig i apps til mail, telefoni og anden kommunikation, hvor app’en skal kunne tilføje nye kontaktpersoner.

Læs din sociale strøm

App’en kan læse og synkronisere opslag fra dig og dine venner på sociale netværk som facebook, Google+ og Twitter. Bemærk, at tilladelsen ikke kun er begrænset til dine opslag, app’en kan også læse dine venners opslag. Tilladelsen bruges selvfølgelig af sociale netværk og af apps som er rettet mod den slags.

Skriv i din sociale strøm

App’en kan poste opslag på sociale netværk som fx facebook, Google+ og Twitter. Tilladelsen bruges af sociale netværk og af relaterede apps.

Påvirker batteriet

Afhold enheden fra at gå i dvale

App’en kan forhindre din enhed i at gå i dvale på grund af inaktivitet. Tilladelsen bruges især af videoafspillere, læse-apps og andre apps, hvor du kan være “inaktiv” i længere tid, mens du ser på skærmen. Dermed kan app’en forhindre skærmen i at blive skruet ned eller slukket, mens du sidder og kigger.

Vibrationsstyring

Lader en app få adgang til din enheds vibrationsfunktion. Tilladelsen bruges især af apps, der skal kunne varsko dig lydløst, hvis der fx kommer en mail, en besked eller et telefonopkald.

Kontroller lommelygte

Tilladelsen lader en app få adgang til kamerablitzen. Funktionen bruges typisk lommelygte-apps, der vil kunne give et stærkere lys, end de kan opnå ved at bruge skærmen som lommelygte. Mange lommelygte-apps kræver tilladelse til at tage billeder og optage video for at få adgang til blitzlyset.

Statusbjælke

Udvid/skjul statuslinje

App’en kan kalde statuslinjen øverst på skærmen frem og evt. folde den ud, også selvom app’en vises i fuldskærmstilstand.

Synkroniseringsindstillinger

Slå synkronisering til og fra

App’en kan slå synkronisering til og fra. Tilladelsen bruges især af apps, der synkroniserer dine mails, bogmærker, kontaktpersoner eller andre data mellem din enhed og andre enheder, såsom stationære og bærbare computere, smartphones og tavlecomputere.

Læs synkroniseringsindstillinger

App’en kan se, om du har en synkronisering slået til eller fra. Tilladelsen bruges især af apps, der synkroniserer dine mails, bogmærker, kontaktpersoner eller andre data mellem din enhed og andre enheder, såsom stationære og bærbare computere, smartphones og tavlecomputere.

Læse synkroniseringsstatistikker

App’en kan læse statistik over din enheds synkroniseringer. Tilladelsen bruges især af apps, der synkroniserer dine mails, bogmærker, kontaktpersoner eller andre data mellem din enhed og andre enheder, såsom stationære og bærbare computere, smartphones og tavlecomputere.

Bluetooth

Få adgang til Bluetooth-indstillinger

App’en kan finde og parre sig med eksterne Bluetooth-enheder og ændre dine bluetooth-indstillinger. Tilladelsen bruges fx af apps, der skal gøre det muligt at dele filer med andre enheder, eller som skal kunne forbinde til et headset eller eksterne højtalere via bluetooth.

En app med denne tilladelse vil typisk også have tilladelsen parre med Bluetooth-enheder, da den skal bruges til at oprette forbindelse til bluetooth-enheden.

Parre med Bluetooth-enheder

App’en kan parre sig med eksterne Bluetooth-enheder. Tilladelsen bruges fx af apps, der skal gøre det muligt at dele filer med andre enheder, eller som skal kunne forbinde til et headset eller eksterne højtalere via bluetooth.

En app med denne tilladelse vil typisk også have tilladelsen få adgang til Bluetooth-indstillinger, da den ellers ikke vil kunne finde eksterne Bluetooth-enheder.

Skrive brugerordbog

Føje ord til den brugerdefinerede ordbog

App’en får lov at tilføje nye ord til den indbyggede stavekontrol. Det vil typisk være skriveprogrammer, som fx et mailprogram, et SMS-program eller et tekstredigeringsprogram, der vil gøre brug af tilladelsen, så du kan tilføje navne og andre ukendte ord til ordbogen.

Bogmærker og historik

Læse dine webbogmærker og -historik

App’en får mulighed for at læse dine bogmærker og se din browserhistorik. Tilladelsen bruges af browsere, som fx Firefox og Chrome, og af synkroniserings-apps, der kan synkronisere dine bogmærker mellem forskellige enheder.

Skrive webbogmærker og -historik

App’en får mulighed for at oprette bogmærker og indgange i din browserhistorik. Tilladelsen bruges af browsere, som fx Chrome, og af synkroniserings-apps, der kan synkronisere dine bogmærker mellem forskellige enheder. Bemærk, der er tale om enhedens bogmærker og historik i den indbyggede browser. Firefox benytter ikke denne tilladelse, fordi app’en gemmer nye bogmærker i sin egen bogmærkesamling.

Udviklingsværktøjer

Rediger sikre systemindstillinger

App’en får adgang til at læse og skrive i de sikre systemindstillinger.

Tapet

Angiv tapet

App’en kan udskifte dit baggrundstapet.

Hardwarekontroller

Kontrollér kameralys

Tilladelsen lader en app få adgang til kamerablitzen. Funktionen bruges typisk lommelygte-apps, der vil kunne give et stærkere lys, end de kan opnå ved at bruge skærmen som lommelygte. Mange lommelygte-apps kræver tilladelse til at tage billeder og optage video for at få adgang til blitzlyset.

Menu
3Billede og lyd
Windows Billedefremviser
Klip og skitse
Tag et skærmbillede
1BIOS/UEFI
Hvordan får jeg adgang til BIOS/UEFI?
3Browser
3Adblockere
uBlock
Ghostery
Adblock Plus
9Facebook
begræns målgruppe på tidslinje
Print/Gem Messenger samtaler
Hvordan ændre jeg notifikations tone?
Fjern ikke venner
Udeluk fra side (Ikke gruppe)
Manglende billeder i salgsopslag på FB
Jeg er blevet hacket på facebook, Hjælp!
Facebook appens tilladelser
Min Facebook konto sender spam uden jeg selv har gjort noget.
1Fysisk arbejde
Hvad er “ElectroStatic Discharge”?
14Hjælpeprogrammer
Lav image af Windows med Macrium Reflect Free
4Oprydning
Ccleaner free
diskoprydning
IObit Uninstaller
Revo Uninstaller
Se hvor de korte links ender
Gendannelsekonsol
Teamviewer
Hvad er Rufus og hvordan virker den?
Hvad er Ninite og hvordan virker den?
HWMonitor
Decrapifier
Fjern kode med Hiren´s BootCD
Fjern kode med Lazesoft Recovery Suite Home Edition
1Mail
Skifte fra/til nyt layout i web Outlook
5Mobiltelefon
Er links sikre i sms?
Fjern “Virus” på din Android mobil/tablet
Sådan undgår du at FRP låser telefon efter nulstilling
Våd/Vandskadet mobil, hvad gør jeg?
Opsætning af Chromecast uden wifi
7Sikkerhed
2Antimalware
Malwarebytes free
Zemana AntiMalware
1Antivirus
Hvilket antivirus er det bedste?
AdwCleaner
Rensepakken til Windows
Rensepakken til Mac
Bitdefender – Licens Aktivering
17Windows
1Windows 7
Langsom opdatering
8Windows 10
Ikoner i proceslinjen og startmenu mangler
Styr sprog
ShutUp10
Hent seneste Windows 10 .iso uden værktøj
Nulstilling
Geninstallering
Føj fejlsikret tilstand til opstart
Blinkende skærm
Lukker ikke eller hænger i nedlukning
Hent/Download Windows (7/8,1/10) + Office
Fejlsikret tilstand
Brugerprofil kan ikke indlæses
Hvordan formaterer jeg en harddisk/USB-pen
Danske betegnelser for tjenester
Er billige Windows licenser for billige?
Opgrader gratis til Windows 10

Udarbejdet af: John Stigers

Oprettet Dato: 27-09-2018   
Senest Opdateret: 18-11-2018   
 
Scroll til toppen