Support pc og andet

Den bedste support gruppe på Facebook

Gruppepolitik

Indhold

Denne hjemmeside er tænkt som en hjælp til private brugere.

Vi tilstræber at indholdet på denne hjemmeside er så præcist og opdateret som muligt.
Informationerne på denne hjemmeside stilles til rådighed som de er, og vi (Support pc og andet) kan ikke garantere at indholdet altid er 100% komplet og korrekt.

Ansvarsfraskrivelse

Support pc og andet kan ikke gøres ansvarlig for direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til eller brug af indholdet på denne hjemmeside eller sider, som denne side linker til, uanset om indholdet i øvrigt er præcist eller fuldstændigt.

Denne hjemmeside indeholder links til tredjeparts hjemmesider, som Support pc og andet ikke har kontrol over. Support pc og andet er ikke ansvarlig for at tredjeparts hjemmeside er tilgængelig, ej heller indholdet af tredjeparts hjemmeside.

Rettigheder

Copyrights

Al materiale på denne hjemmeside tilhører Support pc og andet.

Der må ikke kopieres, reproduceres, eller på anden måde distribueres indhold fra denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse fra Support pc og andet.

Guider

Laver du en guide til Support pc og andet, accepterer du at det indleverede guide materiale gennemgås og rettes til efter guidens forskrifter og hjemmesidens opbygning, samt overleveres til Support pc og andet som fælles ophavsret, der giver Support pc og andet ret til at benytte, ændre og modificer guiden til deres brug på ethvert medie, både frit, gratis samt kommercielt.

Konkurrence Betingelser (facebook)
  1. Der skal svares korrekt på spørgsmål.
  2. Der skal trykkes på “synes om” på konkurrence opslaget.
  3. Ved deltagelse i denne konkurrence, giver jeg hermed “It relaterede nyheder til dig – fra gruppen; Support PC og Andet” tilladelse til at jeg må kontaktes og inviteres til siden.
  4. Jeg accepterer at blive nævnt i opslag med billede og navn.
  5. Ved “synes om/kommenter” konkurrencer er svarfristen 48 timer fra vinderen udtrækkes, derefter trækkes ny vinder.
Scroll til toppen