Gruppens Regler

 

1. Gruppens formål

Gruppen yder IT-relateret support til privatpersoner ifm. problemer og spørgsmål om og til software, hardware og andre typer af forbrugerelektronik herunder mobiltelefoner, routere, printere mv.

 

2. Henvisninger og links

Det er forbudt at henvise til - eller linke til - andre Facebookgrupper samt Facebooksider og hjemmesider tilhørende en Facebookgruppe eller -side med samme formål som denne.

Spam, scam/snyd, henvisninger til googlesøgninger mv. er naturligvis heller ikke tilladt.

Ligeledes er det ikke tilladt for samme bruger at oprette flere tråde om det samme problem.

3. Erhverv

Gruppen er for privatpersoner og ikke erhverv.

Der bliver til tider stillet spørgsmål, der bliver vurderet individuelt, om det er erhverv eller ej. Der vurderes på flere forskellige kriterier som f.eks. CVR nr, fortjeneste o.s.v.

Det kan siges ganske kort:

Vi betragter et spørgsmål som erhvervsrelateret, hvis der er penge involveret, og det gælder uanset, om aktiviteten giver overskud eller underskud.

 

4. Software mm.

Der må ikke omtales software som fx piratsoftware, cracks, keygens, no-cd patches, hackersoftware, YouTube-downloaders, streamrippere mm.

Det gælder også software til at fjerne eller omgå Digital Rights Management (DRM) som fx indhold på Spotify, Wimp, iTunes og lign.

Der må ikke omtales emner, der kan være brud på lov om ophavsret, som fx hvordan man henter indhold fra DR, YouTube, Netflix, Popcorn Time, Flixtor, Sefilm mv.

Det samme gælder download af film, musik, software og lign. Hertil kommer, at det ikke er tilladt at omtale brud på End User License Agreement (også kaldet EULA) og Terms of Service (også kaldet TOS).

Det samme gælder fildelingstjenester, hvor ulovlig software findes, herunder Torrent-websider, P2P (peer to peer) software (Bittorrent, Utorrent osv.) og lignende.

Det er heller ikke tilladt at spørge om undertekster. Sådanne indlæg slettes straks.

Hjælp til, eller opfordring til, ovenstående må heller ikke forekomme i gruppen.

Der ydes ikke support til breve fra advokater, der omhandler ulovlig download. Opslag af denne karakter er ikke velkomne og vil blive slettet.

Hiren’s BootCD må gerne omtales.

 

5. Respekter andre

Respekter andre brugere.

Husk at holde en pæn tone overfor hinanden.

Hvis det ikke sker, bedes du med det samme kontakte en administrator. Du kan også tage et billede af det og sende det til en administrator.

Nedsættende/nedgørende kommentarer om andres valg af hardware, (herunder computer, telefon og tablet) eller software (herunder operativsystem, browser, antivirussoftware) er ikke tilladt. Husk at fordi du har valgt det, du synes ,er det bedste for dig, er det ikke nødvendigvis det bedste for andre.

 

6. Køb og salg samt vurderinger

Køb og salg er strengt forbudt.

Har du udstyr, du gerne vil have vurderet, er denne gruppe ikke det rette sted. Brug i stedet de mange salgssider på Facebook.

 

7. Administratorer og ordstyrer

Administratorers og/eller ordstyrers ord er endelige og ikke til diskussion i gruppen.

Har du brug for at komme i kontakt med administratorer og/eller ordstyrer, kan du skrive til os via vores administrationsside.

Blokering af en administrator og/eller ordstyrer resulterer i permanent udelukkelse fra gruppen.

 

8. Reglerne.

Vi ser gerne, at du tilstræber at følge alle regler, da det vil give flere brugbare svar og færre spørgsmål.

Lettere overtrædelser af reglerne kan give en henstilling og evt et “skriveforbud” i et tidsrum.

Brud på reglerne giver advarsler og i værste fald permanent udelukkelse.

 

 

Administratorteamet 13. August. 2018

© 2018 Support pc og andet