Facebook – Begræns målgruppe


Formål:
Dette er en hurtig måde at gå ind og rette alle opslag på ens tidslinje, der er sat til ”Venners venner” og ”Offentligt” til kun at blive vist for ”Venner”.

Fremgangsmåde:

  • Gå her under ”beskyttelse af personlige oplysninger”

Her vil du under ”Din aktivitet”, have muligheden for at begrænse dine tidligere opslag.


  • Tryk på denne og du vil først få en udvidet forklaring om hvad der vil ske.


  • Her trykker du simpelthen ”Begræns tidligere opslag” og du har rettet alle dine opslag på din egen tidslinje, til kun at blive vist for ”Venner”.


Udarbejdet af: Tim Lago Andersen
© 2018 Support pc og andet