Support pc og andet

Den bedste support gruppe på Facebook

Om os

Velkommen til Support pc og andet

Formålet med denne side er at give dig en udvidet introduktion til, hvem vi er.

Det hele startede med en Facebookgruppe, der blev grundlagt af Mike Gansler i 2013. Formålet med siden er, at vi hjælper hinanden med små og store problemer med PC, Mac, software, telefoner, tv, GPS, software og alt mulig andet ”teknisk”, der er en del af dagligdagen. Siden er for helt almindelige private brugere, så der er ingen spørgsmål, der bliver anset for ”dumme”. Mottoet er “Her hjælper vi hinanden”. Alle kan bidrage med et eller andet, og hvis du jævnligt følger med på siden, har du også mulighed for at lære en masse af de spørgsmål, andre stiller. Mikes oprindelige mål var at nå op på 2-300 medlemmer. Så ville han være tilfreds; men se hvordan det er gået: vi er i skrivende stund (oktober 2020) 18.300 medlemmer. For at få det hele til at fungere med så mange medlemmer, har vi for det første et team af administratorer. De anvisninger, de kommer med, skal følges. I modsat fald bliver du udelukket fra gruppen. For det andet har vi et regelsæt, du skal læse, inden du poster noget.

Snabela_1
Sorthvidfarve1024

Vigtige regler:

  • Vi tillader ikke køb og/om eller salg.
  • Der må ikke omtales ulovlig software.
  • Siden er kun for private brugere.

På denne side finder du guides til ofte forekommende problemer og til forskellige programmer. Vi arbejder hele tiden på at udvide rækken af guides, så du måske kan løse problemerne selv, og så vi har en samlet skriftlig vejledning at henvise dig til. Alle guides er skrevet med udgangspunkt i Windows.

Af og til er det ikke muligt at skrive sig ud af problemerne, og derfor kan du blive henvist til remote-hjælp (dvs. at en supporter ”overtager” din skærm) via TeamViewer. Linket fører til en guide til programmet, men det er vigtigt allerede her at sige, at du hele tiden kan se, hvad supporteren foretager sig, og at du kan afbryde, hvis du ikke er tryg ved det.

Af og til kan problemerne ikke klares hverken på Facebooksiden, via TeamViewer eller en guide. I de tilfælde tilbyder vi, at der kommer en supporter hjem til dig. Du finder listen over supportere her.

Vi har en nyhedsside på Facebook. Den bruges til opslag om IT-nyheder. Siden hedder It relaterede nyheder til dig – fra gruppen; Support pc og andet. Siden er god at følge, hvis du ønsker overordnede nyheder på IT-fronten.

Vi har også en gruppe til køb og salg på Facebook som hedder ”Køb og salg af IT – fra gruppen; Support pc og andet” hvor du kan købe, sælge, bortgive og få vurderet diverse IT produkter. 
Gruppen er god at være medlem af hvis du har nogen IT produkter du vil sælge, eller måske er du heldig at finde et godt produkt fra et af vore medlemmer. 

 

Venlig hilsen

Administratorteamet.

Administratorteamet

Tak til Hartmann Graphic, for at bistå os med nye logoer og coverbilleder.

Hartmann Graphic er et meget professionelt firma med stor ekspertise, og et godt valg til samarbejdspartner.
Vores ønsker og krav har været tilgodeset fra start til slut i hele processen, og har passet perfekt til vores visioner.
Mere information på deres Facebook side.

Scroll til toppen